Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ημιπολύτιμοι λίθοι και ζώδια

Ιστορία
Από τα χρόνια των προηγούμενων δεκαετιών, οι άνθρωποι του κόσμου έχουν την πεποίθηση της χρήσης πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων για να θεραπεύσει ορισμένες ασθένειες και ψυχικές διαταραχές, αλλά και να αλλάξουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους. Οι αστρολόγοι λένε ότι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αντιπροσωπεύουν διαφορετικές πολύτιμους λίθους ανάλογα με τις ιδιότητές τους. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ακτινοβόλο δυνάμεις από κάθε πλανήτη θα κάνει ιδιαίτερη επίδραση στα άτομα σε σχέση με το ζώδιο τους και τη θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο τους. Αν το αποτέλεσμα είναι επιθυμητό ένα θα υπάρχει τίποτα για να ανησυχήσει. Αλλά όταν κάποια πράγματα πηγαίνουν στραβά με τις συνθήκες διαβίωσης μας, καλό είναι από τους αστρολόγους που τα προσβεβλημένα άτομα που έχουν να φορέσουν το δαχτυλίδι ή διακοσμήσεις που αποτελούνται από πολύτιμους λίθους που ταιριάζει ζώδιο τους και τη θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο τους. Η λογική της χρήσης των πολύτιμων λίθων για να παρέχει προστασία από το κακό επιρροές των πλανητών και να ενισχύσει τις ευεργετικές επιδράσεις τους. Gems ενεργούν όπως τα εμβόλια για την πρόληψη ασθενειών. Ιδιότητες και συνθέσεις του πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους που συνδέεται με τους πλανήτες και τις δοκιμές της γνησιότητας και της ποιότητας τους. Χρησιμότητα των πολύτιμων λίθων σε παθήσεις της καρδιάς. Gem πέτρες θεραπεύσει ασθένειες και να φέρει την ευτυχία και την ευημερία. Inexpensive ημιπολύτιμους λίθους ενεργεί ως πραγματικά υποκατάστατα για δαπανηρές πολύτιμους λίθους.
Επιλέξτε την πέτρα που ταιριάζουν στο ζώδιο σας
ΚριόςΤυχερός λίθος: σάρδιος λίθος





Δύναμη της σάρδιου λίθουΣάρδιος καταπολεμά τον φόβο της δημόσιας ομιλίας και ανικανότητα. Σάρδιος είναι ένα πολύ μεγάλο βαθμό εξελιχθεί θεραπευτής ορυκτών. Συχνά αναφέρεται ως Καταλύτης Επικοινωνίας. Τονώνει τη σωματική / διανοητική και συναισθηματική φορείς. Διευκολύνει τη συγκέντρωση και ανοίγει την καρδιά. Πρόκειται για μια αύξηση της θερμοκρασίας και χαρούμενη στολίδι. Προωθεί τα συναισθήματα της ευημερίας. Aids συγκέντρωση και εστίαση. Αύξηση επίπεδο ενέργειας. Καλό για διαλογισμό, να εστιάσει το μυαλό σε υψηλότερους στόχους. Βοηθά κανείς να πάρει πιο κοντά στη φύση και εμπνέει γενναιότητα και θάρρος. Γνωστή ως θεραπευτής ορυκτών. Το ενεργοποιεί και αναζωογονεί αγαπά και τις σχέσεις. Χρησιμοποιείται για την εμπιστοσύνη, την τόλμη, την πρωτοβουλία, στην αυτοπεποίθηση, τη γονιμότητα, καθαρίζει και ζεσταίνει το αίμα, τα νεφρά, διεγείρει την όρεξη, τα συναισθήματα, πάθος. Μια πέτρα θεραπεία για PMS, αρθρίτιδα, τα νεφρά, τη χοληδόχο κύστη, το άσθμα και το πάγκρεας.
ΤαύροςΤυχερός λίθος: Ροζέ χαλαζίας



Δύναμη του Ροζέ χαλαζία"Πέτρα του ευγενική αγάπη". Συμβολική της ζεστασιάς και της αγάπης. Αυτός που φέρνει την αγάπη σε όλες της τις μορφές ρομαντική και αλλιώς. Φορέστε το για να προσελκύσει την αγάπη, να δώσει σε κάποιον ως σύμβολο της αγάπης ή την εκτίμησή σας. Αυξάνει τη γονιμότητα. Διευκολύνει τη σεξουαλική και συναισθηματική πίεση. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα. Πολύτιμος λίθος της καρδιάς. Μια συναισθηματική απελευθέρωση και πέτρα εξισορρόπησης. Καθαρίστε και να επαναφορτίζετε συχνά. Απαλά ηρεμεί και ζεσταίνει κέντρο της καρδιάς, συναισθηματική θεραπεία, η απώλεια, το άγχος, κακό, ο φόβος, χαμηλή αυτοπεποίθηση, δυσαρέσκεια και θυμό. Ένα απαλό, στοργικά ισχυρό, μητρική πέτρα αποστολή λεπτή ενέργεια για την οποία ποτέ αυτή στρέφεται. Εξαιρετικά ισχυρή όταν χρησιμοποιείται για να ηρεμήσει και να ανακουφίσει τα προβλήματα της καρδιάς και των συναισθημάτων. Φέρνοντας μαζί του άνευ όρων αγάπη και σοφία.

ΔίδυμοιΤυχεροί Λίθοι: Αχάτης, αιματίτης
Δύναμη του Αχάτη





"Πέτρα Γείωση". Για τη γείωση, προσελκύει την καλή τύχη, και τις ενισχύσεις στην διαλογισμού. Είναι ένα σύμβολο της υγείας και καιρό, η ζωή και ένα ισχυρό γούρι για όλα τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο των Διδύμων. Aids στην ειρήνη, ευτυχία και αγωνία. ενισχυθεί η διορατικότητα του και για την τόνωση της αναλυτικής ικανότητας, και να παρέχει ισορροπία μεταξύ της φυσικής, το ένα είναι συναισθηματική, διανοητική και πνευματικές καταστάσεις. Agate είναι επίσης είπε να ανακουφίσει τις εχθροπραξίες και να προωθήσουν την καλή θέληση.
Δύναμη του Αιματίτη





Ένα μαύρο ασημί πέτρα, είναι αρκετά βαρύ. Είναι γνωστό υπέρ μεταξύ των δικαιωμάτων από την αιγυπτιακή και την ελληνική παράδοση. Σε αντίθεση με τον μαγνήτης, αιματίτης δεν είναι μαγνητικά. Φορώντας αιματίτη κοσμήματα λέγεται για να φέρει θετικά αποτελέσματα των αναφορών και των αγωγών, αυτό πολύτιμος λίθος θα πρέπει να θεωρείται από όλους τους δικηγόρους. Το αιγυπτιακό Βιβλίο των Νεκρών συνιστά αιματίτης για το φυλαχτό υπόλοιπο κεφάλι. Γείωση παράγοντα, οι περισσότερες γείωση όλων των πολύτιμων λίθων, μειώνει το στρες και καταπολεμά την αϋπνία. Ενεργοποιώντας και δυναμικής. Ενισχύει τον προσωπικό μαγνητισμό. Αιματίτης ήταν μια ιερή πέτρα που χρησιμοποιείται από τους πολεμιστές της αρχαίας Ρώμης και την Ελλάδα ως φυλαχτό για προστασία από πληγές, και να αυξήσει το θάρρος στο πεδίο της μάχης.
ΚαρκίνοςΤυχεροί Λίθοι: Φεγγαρόπετρα, Φίλντισι

Δύναμη της Φεγγαρόπετρας






Έτσι, ζήτησε την ομοιότητά του με το ασημί φεγγάρι, έρχεται σε καθαρό λευκό με μπλε φωτιά (Ουράνιο Τόξο), λευκό, γκρι, ροδάκινο, ροζ και κίτρινο. Οι Έλληνες πίστευαν ότι η πέτρα είχε αποκλειστεί από τη θεά Σελήνη. Η φεγγαρόπετρα είναι πιο συχνά συνδέεται με προλέγεις το μέλλον κατά τη διάρκεια της πλήρους ή χάση του φεγγαριού. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό διόραση και απαντήσεις σε ερωτήματα, την πέτρα τοποθετείται στο στόμα πριν από το κρεβάτι. Η απάντηση είναι είπε να έρθει στα όνειρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι Flawless (μάτι-clean) πέτρες που απαιτείται για Σελήνη αστρικό φυλαχτά για τη μετάδοση σωστά ευεργετική energy.For Lunar όλες τις σχέσεις, την οικογένεια, τους συντρόφους και τους εραστές, για να κρατήσει την υπάρχουσα αρμονία ή να το επαναφέρετε, χρησιμοποιείται επίσης για την προσέλκυση νέων ένα νέο . Φορέστε ένα δαχτυλίδι του σπαθί, όπως κοσμήματα φυλαχτό για να προσελκύσει την αγάπη. Φέρτε ένα σπαθί σε μια τσάντα γοητεία για να προσελκύσει καλή τύχη ή την πρόληψη νευρικότητα. Οι εξουσίες του Moonstone (επίσης γνωστή ως η «Πέτρα της αγάπης») είναι εξαιρετικά ισχυρός όταν είναι φθαρμένα ή μεταφέρονται από πρόσωπα που γεννήθηκαν κάτω από το φεγγάρι αποκλειστεί-αστρολογικό ζώδιο του Καρκίνου. Καταπραΰνει το άγχος, το άγχος, οι ορμόνες των γυναικών / εμμήνου ανισορροπίες, ενισχύει την διαισθητική αισθήσεις. μέσω συναίσθημα και λιγότερο καταβεβλημένοι από τα προσωπικά συναισθήματα. Μεγαλύτερη ευελιξία και τη ροή με τη ζωή, τη συναισθηματική ισορροπία και φινέτσα. Συνεργαζόμενος με το φεγγάρι, σπαθί είναι σε θέση να επιταχύνει τον τοκετό, χαλάρωση πόνοι της γέννας, βοηθώντας το μυαλό και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της PMT και πόνους της περιόδου.


Ιδiότητες του φίλντισι:



ήταν γνωστό ότι θεραπεία ψυχικών ασθενειών και σπαραγμού. Μαργαριτάρια ήταν κάποτε πιστεύεται ότι είναι τα δάκρυα του Θεού, και το σχήμα τους αντιπροσώπευε τη σύνδεση μεταξύ του φεγγαριού και της θάλασσας. Το μαργαριτάρι θεωρείται ότι είναι ένα έμβλημα της σεμνότητα, την αγνότητα και καθαρότητα? Και συμβολίζει την αγάπη, την επιτυχία και την ευτυχία. Δεδομένου ότι έχει μια τεράστια ικανότητα να ηρεμεί και να μειώσει τους φόβους αυτούς που το φορούν, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κάθε πρόσωπο του οποίου η ζωή είναι έντονη και αγχωτική. Είναι, επίσης, συνδέεται με την προστασία και τον πλούτο. Δηλώνει την πίστη, φιλανθρωπία, και την αθωότητα, ενισχύει την προσωπική ακεραιότητα, και βοηθά να αποτελέσουν το επίκεντρο για αυτούς προσοχή. Μαργαριτάρια είναι ιερά σε όλες τις σεληνιακές θεότητες, και είναι ένα μέρος σχεδόν κάθε αγάπη γοητεία της Ανατολής. Μπορούν να φορεθούν με τη μορφή του κοσμήματος φυλακτό ή μεταφέρονται σε σακούλες γοητεία ως φυλαχτά για τη θεραπεία, για την προστασία από πυρκαγιά, και να αποκρούσει το κακό. Μαργαριτάρια που κυβερνάται από τη Σελήνη, και λέγεται ότι είναι ισχυρό γούρια για όλα τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το αστρολογικό ζώδιο του Καρκίνου. (Σημείωση: Τα μαργαριτάρια πρέπει να φοράτε συνεχώς να τους κρατήσει από το χαλάρωμα amuletic την εξουσία τους.) Σύμβολο της καθαρής καρδιάς και του νου, την αθωότητα, την πίστη. Λειτουργεί επίσης και για το ηλιακό πλέγμα τσάκρα (πέψη, το στομάχι, ασυλία) και συναισθηματικό στρες. Καθαρίστε πέτρα συχνά. t είναι συνδέονται με τη δορυφορική Σελήνη πλανήτη σπίτι μας. Το μαργαριτάρι δεν είναι εξορύσσεται gemstoneLoss της μνήμης, έλλειψη αισθήματος σεξ, θώρακα και τους πνεύμονες ασθένειες, προβλήματα Νου και ο βήχας μπορεί να θεραπευτεί με τη χρήση των μαργαριταριών.
ΛέωνΤυχεροί Λίθοι: Διαμάντι, Χαλαζίας, Μάτι του Τίγρη
Δύναμη του Διαμαντιού


Το διαμάντι είναι ένας πολύ αξιόλογος πολύτιμος λίθος που συμβολίζει την ειρήνη, την πίστη, την αθωότητα, και την ηρεμία. Είναι ένα ισχυρό γούρι για όλα τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το αστρολογικό ζώδιο του Λέοντα. Όταν φοριούνται ως κοσμήματα amuletic, αποτρέπει εφιάλτες, τα υπόλοιπα τόσο θετικές όσο και αρνητικές ενέργειες, και φέρνει την εμπιστοσύνη, θεία σοφία και συνείδηση. Ένα διαμάντι βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης, προωθεί την πνευματικότητα και την προστατεύει από τις δυνάμεις του κακού. Είναι σχετίζεται με την σοφία, το θάρρος, την καθαρότητα, την αθωότητα, τη μετάνοια, τη συγχώρεση και τη χαρά. Χάνοντας ένα διαμάντι θεωρείται πολύ άτυχος. Θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι προικισμένος με το χρήστη, δεν αγοράζονται. και φοριέται στην αριστερή πλευρά του σώματος. Συνιστάται για όσους αναζητούν σταθερότητα στο γάμο και για υπνοβάτες. Θεωρείται για να θεραπεύσουν ασθένειες της ουροδόχου κύστης και της καρδιάς, leucoderma και παραφροσύνη. Τέφρα της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της φυματίωσης, του διαβήτη, αναιμία και οίδημα.

Δύναμη του χαλαζία


Αποφύγετε υψηλές θερμοκρασίες, διότι μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αμέθυστου, citrine, χαλαζία και καπνιστή χαλαζία. Μερικά χαλαζία και αμέθυστο μπορούν να εξασθενίσουν το light.In γενικά, χαλαζίας είναι μια αρκετά ανθεκτική χρήση πέτρας ως δώρο της αγάπης. Αυτό ενισχύει το σώμα και το μυαλό. Μια συναισθηματική balancer. Ενισχύει την ενέργειά σας. Εξαιρετικό για διαλογισμό. Ο χαλαζίας είναι μια πέτρα της εξουσίας. Ενισχύει την ενέργεια και διευκολύνει την ανάπτυξη και την ευαισθητοποίηση. Μια φυσική πέτρα θεραπεία και μια ενίσχυση στην εξισορρόπηση ψυχική awareness.Softens αρνητική ενέργεια. Ένα φίλτρο και παγίδα για όσους αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που είναι παντού παρούσα. Κρατήστε το ένα γύρω από το ξενοδοχείο όπου εργάζεστε, να φέρει το ένα μαζί σας όταν περιμένετε ότι θα είναι περίπου αρνητική people.is μια πέτρα της ευγενούς αγάπης. Συμβολική της ζεστασιάς και της αγάπης. Αυτός που φέρνει την αγάπη σε πολλές μορφές της-ρομαντική και αλλιώς. Φορέστε το για να προσελκύσει την αγάπη, να δώσει σε κάποιον ως σύμβολο της αγάπης ή την εκτίμησή σας. Αυξάνει τη γονιμότητα. Διευκολύνει τη σεξουαλική και συναισθηματική πίεση. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα. Πολύτιμος λίθος της καρδιάς. Μια συναισθηματική απελευθέρωση και πέτρα εξισορρόπησης. Καθαρίστε και να επαναφορτίζετε συχνά. Απαλά ηρεμεί και ζεσταίνει κέντρο της καρδιάς, συναισθηματική θεραπεία, η απώλεια, το άγχος, κακό, ο φόβος, χαμηλή αυτοπεποίθηση, δυσαρέσκεια και θυμό. χαλαζία εκπέμπει μια κατευναστική, ψύξης και σχετίζεται με τη θεραπεία, την ισορροπία, την αγάπη, την καρδιά και την ομορφιά. Θεωρείται ότι είναι μια βοήθεια θεραπεία που καταπραΰνει απαλά και ζεσταίνει το κέντρο της καρδιάς ή το τσάκρα της καρδιάς. Συναισθηματική θεραπεία από την απώλεια, το άγχος, κακό, ο φόβος, χαμηλή αυτοπεποίθηση, δυσαρέσκεια ή θυμό. Σιγά-σιγά χαλάρωση τραύματα της παιδικής ηλικίας, η αμέλεια, έλλειψη αγάπης ή χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οι αποκλίσεις αυτού του τσάκρα έχουν ειπωθεί για να προκαλέσουν κρυολογήματα, αλλεργίες και ψυχοσωματικές ασθένειες. Όταν στην ισορροπία, το τσάκρα της καρδιάς είναι πιθανά να κάνει μία ανοιχτή για την αγάπη και τη συμπόνια με την συναισθηματική ισορροπία, πολύ καλό για την έκφραση συναισθημάτων και καταπραϋντικό. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυξήθηκε χαλαζία έχει μια κατευναστική επίδραση που βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν ισχυρές φιλίες.
Δυνάμεις του ματιού της τίγρεως


Συναισθηματική Balancer, ενισχύει την αντίληψη και την δύναμη της θέλησης. Βοηθά διορατικότητα κέρδος να αντιληφθούν και να σκεφτούν πιο καθαρά. Ενισχύει το μυαλό και χρησιμοποιείται συχνά ως ένα καλό γούρι. Καθαρίζει τη σκέψη, την εμπιστοσύνη, θα power.All που έχετε να κάνετε για να γνωρίζουμε την πνευματική αξία της tigereye είναι ότι το όνομά του. Tigereye προωθεί σαφής-eyed όραμα. Μας βοηθά να βλέπουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρω μας πιο οξυδέρκεια. Όπως και η μεγάλη γάτα είναι το όνομα για το, αυτό το πέτρινο κόσμημα γνωρίζει τη σημασία του να είναι προσεκτικοί. Όταν κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά, είμαστε πιο ικανοί να δράσουμε αποτελεσματικά και την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια προσέγγιση στη ζωή που μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουν περισσότερο και να αγκαλιάσει τη ζωή ως μια συναρπαστική εμπειρία εκμάθησης. Όταν τα πράγματα γίνονται τεταμένη γύρω σας, κοιτάξτε το tigereye να σας υπενθυμίσω: σταματήστε, κοιτάξτε και ακούστε, πριν κάνετε οποιαδήποτε leaping.Asbestos ότι έχει αντικατασταθεί με χαλαζία σιδήρου-που φέρουν, αφήνοντας την ινώδη εμφάνιση πίσω από τη δημιουργία και το μάτι ή chatoyant αποτέλεσμα. Φορώντας τα κοσμήματα μάτι της τίγρης είναι παγκοσμίως πιστεύεται ότι φέρνουν καλή τύχη και να προστατεύεται από το "κακό μάτι".
ΠαρθένοςΤυχερή Λίθος: Χρυσόλιθος
Δύναμη του χρυσόλιθου


Η ζωδιακή πέτρα της  Παρθένου, ο χρυσόλιθος, προωθεί την ευημερία, τη γονιμότητα, την ανάπτυξη, και την επούλωση. Οι ζωντανές, ελαφρώς χρυσή shimmering της Peridot είναι το ιδανικό χρώμα πολύτιμων λίθων για να συμπληρώσει ένα ελαφρύ ντύσιμο καλοκαίρι. Peridot χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Peridot δίνεται ως σύμβολο της φήμης, της αξιοπρέπειας και της προστασίας. LibraLucky Stone: μπλε αχάτης δαντελλώνΔύναμη της Blue Agate Lace "πέτρα Γείωση". Για τη γείωση, προσελκύει την καλή τύχη, και τις ενισχύσεις στην διαλογισμού. Είναι ένα σύμβολο της υγείας και καιρό, η ζωή και ένα ισχυρό γούρι για όλα τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού. Aids στην ιστορία του την ειρήνη, ευτυχία και distress.Metaphysical και η θεραπεία είναι για την έμπνευση, τη λαογραφία, αναφοράς, και ψυχαγωγικούς σκοπούς μόνο. Θα ήθελα να καταστραφεί αν κάποιος πήρε κακό ή ήταν άρρωστη επειδή διάβασαν την γνώση σε αυτό το site και αποφάσισε να εγκαταλείψει την υγειονομική περίθαλψη λόγω της. Δείτε το γιατρό σας ή άλλο αναγνωρισμένο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους τραυματισμούς, ασθένειες ή άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία! Μυστικός γνώση σχετικά με κρυστάλλινα θεραπεία και πνευματική θεραπεία δεν είναι μια συνταγή πληροφορίες, τη διάγνωση ή την υγειονομική περίθαλψη? Είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες.
ΥδροχόοςΤυχερή Λίθος: Αμέθυστος


Δύναμη του ΑμέθυστουΑμέθυστος είναι μια ποικιλία από microcrystaline χαλαζία (διοξείδιο του πυριτίου). Αμέθυστος χαλαζία είναι στρωμένο με ρίγες γαλακτώδες λευκό χαλαζία και είναι αδιαφανής προς ημιδιαφανής. Αμέθυστος είναι η πιο υψηλή αξία στην πέτρα χαλαζία οικογένεια και λέγεται ότι έχει πολλές υπερφυσικές δυνάμεις: φέρνει τύχη, εξασφαλίζει σταθερότητα, και προστατεύει από την μαγεία και το σπίτι-ασθένεια. Το όνομα είναι ελληνικό και πιθανώς σημαίνει «όχι μεθυσμένος», όπως αμέθυστος ήταν επίσης φοριέται σαν φυλαχτό ενάντια μέθη. Αμέθυστος είναι μια πέτρα της πνευματικότητας και της ικανοποίησης ". Ο θεραπευτής για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, έχει την καθολική τους κραδασμούς και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του κρυστάλλου που πρόκειται να συνδεθεί σε αυτό. Καλό για την αϋπνία, πονοκεφάλους και υπερβολική ανοχή στο αλκοόλ. Καθαρίζει και είναι εξαιρετικό για αυτούς που διαλογίζονται. Είναι πολύτιμος λίθος της εξουσίας, την ειρήνη, την προστασία, και την πνευματικότητα. Βοηθά στην εξισορρόπηση της αύρας, ελέγχει κακές σκέψεις, οξύνει την διάνοια, και φέρνει ικανοποίηση και ειλικρίνεια στη αγαπά εκείνων που χρησιμοποιούν αυτό.




 
ΣκορπιόςΤυχερη Λίθος: Γρανάδα

Δύναμη της Γρανάδας«Πέτρα της υγείας και της αγάπης". Απωθεί αρνητικότητα, δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση, αναπτύσσει ένα αμυντικό αύρα γύρω από τον εαυτό του, προστατεύει από την κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Επίσης γνωστό ως το "Stone Passion" το γρανάτης είναι μια balancer του yin / yang ενέργειες. Αυξάνει την ψυχική ευαισθησία και την σεξουαλική ενέργεια. Μια γρανάτης είναι ένα ιδανικό πολύτιμος λίθος για χρήση κατά τη διάρκεια διαλογισμού τελετουργίες, και μπορεί να φορεθεί ως κόσμημα amuletic να προσελκύσουν την αγάπη και τη σεξουαλική τους συντρόφους ψυχής. Όταν τοποθετείται κάτω από ένα μαξιλάρι ή φοριέται κατά τον ύπνο, να αποκρούει τα κακά όνειρα και τα κακά πνεύματα της νύχτας. Επίσης προστατεύει τον κομιστή από όλους τους κινδύνους, όταν είναι traveling.Accidents, ασθένειες του δέρματος, δηλητηριώδη ασθένειες, μη διαγνώσιμες ασθένειες, τη λέπρα, κοιλιακό και στομαχικά προβλήματα, ψυχικές ασθένειες και τα πνευματικά προβλήματα επιλύονται με τη φθορά αυτού του πολύτιμου λίθου.

ΤοξότηςΤυχερή Λίθος: Σοδαλίτης

Δύναμη του Σοδαλίτη:Θεραπεία των συναισθημάτων και του φυσικού σώματος. Μια ενίσχυση για τη μετατροπή, όταν χρησιμοποιούνται σε διαλογισμό. Ηρεμεί και καθαρίζει το μυαλό, την αποσαφηνίζει και την αλήθεια. Ενισχύει τη δημιουργική έκφραση. Μεγάλη για τις επικοινωνίες και την πέτρα γραφή. Υπόλοιπα τα επίπεδα ενέργειας του σώματος, λειτουργεί καλύτερα με το τσάκρα της καρδιάς, τα υπόλοιπα τα αδένων και του λεμφικού συστήματος ψύξης και σχέδιο για τα εγκαύματα λοιμώξεις, και φλεγμονή κόλπων. Συνεργάζεται με το τσάκρα του λαιμού, για sugar.Sodalite αϋπνία, το λαιμό, το στόμα, την ακοή και το αίμα φέρνει εσωτερική ειρήνη. Κρατήστε Σοδαλίτης στις τσέπες σας και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, τόσο ειρηνική ιδιότητές του θα εισρεύσουν όλοι γύρω you.Sodalite είναι ένα σκούρο μπλε πέτρα με λευκό ασβεστίτη διάσπαρτα. Είναι μερικές φορές συγχέεται με λάπις λάζουλι, καθώς έχει, επίσης, μικρές κηλίδες του σιδηροπυρίτη σε αυτό. Το μεγαλύτερο κατάθεση Σοδαλίτης είναι σε Brazil.Sodalite είναι η πέτρα του αθλητισμού, καθώς διεγείρει την αντοχή. Λέγεται Σοδαλίτης θα εναρμονίσει το εσωτερικό είναι ή το συνειδητό και το υποσυνείδητο μυαλό. Σοδαλίτης προωθεί την ειρήνη και την αρμονία. Σοδαλίτης είναι επιπλέον τυχερός για writers.Sodalite σχετίζεται με το θυρεοειδή. Είναι τέλεια σε ένα περιδέραιο. Φορέστε το, όταν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά. Βοηθάει στην επικοινωνία και θα δώσει εμπιστοσύνη για να μιλήσω περισσότερο.

ΑιγόκερωςΤυχερή Λίθος: Τοπάζι, Γρανάδα
Δύναμη του Τοπαζιού




Γνωστή ως η «πέτρα της αληθινής αγάπης". Να φοράτε οποιοδήποτε είδος κοσμήματος Topaz ως φυλαχτό για προστασία από τραυματισμό ή επίθεση. Topaz λέγεται για να φέρει την ευτυχία, τη μακροζωία, την ομορφιά, την ευφυΐα, και καλή τύχη όταν φοριούνται από άτομα που έχουν γεννηθεί το Νοέμβριο. Κάποιος μπορεί να επικεντρωθεί τις επιθυμίες τους μέσω αυτής της πέτρας, οι οπτικές εικόνες στο μυαλό μετατραπεί σε καθολική μηνύματα. Δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας από άλλες σφαίρες στο σύμπαν. Διανοητική σαφήνεια, την εστίαση, την αντίληψη, την εμπιστοσύνη, την προσωπική power.The διαρκές σύμβολο της αγάπης και τρυφερότητας, το Topaz είναι πιστεύεται ότι φέρνουν το χρήστη φιλία και την εξασφάλιση πιστότητα. Διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα colors.Topaz ήταν κάποτε πίστευαν για την ενίσχυση του μυαλού, την αύξηση της σοφίας, και πρόληψη των ψυχικών διαταραχών. Θεωρήθηκε για την προστασία από τον αιφνίδιο θάνατο. Σκόνη τοπάζι προστίθεται στο κρασί που χρησιμοποιείται για την πρόληψη του άσθματος και αϋπνία. Μια θεραπεία για την αδύναμη όραση ζήτησε βυθίζοντας την πέτρα του αμπελοοινικού τομέα για τρεις ημέρες και νύχτες, το τρίψιμο, στη συνέχεια, το υγρό για τα μάτια.
Δύναμη της Γρανάδας«Πέτρα της υγείας και της αγάπης". Απωθεί αρνητικότητα, δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση, αναπτύσσει ένα αμυντικό αύρα γύρω από τον εαυτό του, προστατεύει από την κατάθλιψη και τη μελαγχολία. Επίσης γνωστό ως το "Stone Passion" το γρανάτης είναι μια balancer του yin / yang ενέργειες. Αυξάνει την ψυχική ευαισθησία και την σεξουαλική ενέργεια. Μια γρανάτης είναι ένα ιδανικό πολύτιμος λίθος για χρήση κατά τη διάρκεια διαλογισμού τελετουργίες, και μπορεί να φορεθεί ως κόσμημα amuletic να προσελκύσουν την αγάπη και τη σεξουαλική τους συντρόφους ψυχής. Όταν τοποθετείται κάτω από ένα μαξιλάρι ή φοριέται κατά τον ύπνο, να αποκρούει τα κακά όνειρα και τα κακά πνεύματα της νύχτας. Επίσης προστατεύει τον κομιστή από όλους τους κινδύνους, όταν είναι traveling.Accidents, ασθένειες του δέρματος, δηλητηριώδη ασθένειες, μη διαγνώσιμες ασθένειες, τη λέπρα, κοιλιακό και στομαχικά προβλήματα, ψυχικές ασθένειες και τα πνευματικά προβλήματα επιλύονται με τη φθορά αυτού του πολύτιμου λίθου.
ΙχθύεςΤυχερή Λίθος: Αμέθυστος
Δύναμη του αμέθυστουΑμέθυστος είναι μια ποικιλία από microcrystaline χαλαζία (διοξείδιο του πυριτίου). Αμέθυστος χαλαζία είναι στρωμένο με ρίγες γαλακτώδες λευκό χαλαζία και είναι αδιαφανής προς ημιδιαφανής. Αμέθυστος είναι η πιο υψηλή αξία στην πέτρα χαλαζία οικογένεια και λέγεται ότι έχει πολλές υπερφυσικές δυνάμεις: φέρνει τύχη, εξασφαλίζει σταθερότητα, και προστατεύει από την μαγεία και το σπίτι-ασθένεια. Το όνομα είναι ελληνικό και πιθανώς σημαίνει «όχι μεθυσμένος», όπως αμέθυστος ήταν επίσης φοριέται σαν φυλαχτό ενάντια μέθη. Αμέθυστος είναι μια πέτρα της πνευματικότητας και της ικανοποίησης ". Ο θεραπευτής για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, έχει την καθολική τους κραδασμούς και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του κρυστάλλου που πρόκειται να συνδεθεί σε αυτό. Καλό για την αϋπνία, πονοκεφάλους και υπερβολική ανοχή στο αλκοόλ. Καθαρίζει και είναι εξαιρετικό για αυτούς που διαλογίζονται. Είναι πολύτιμος λίθος της εξουσίας, την ειρήνη, την προστασία, και την πνευματικότητα. Βοηθά στην εξισορρόπηση της αύρας, ελέγχει κακές σκέψεις, οξύνει την διάνοια, και φέρνει ικανοποίηση και ειλικρίνεια στη αγαπά εκείνων που χρησιμοποιούν αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου